empty

Meditatie cursus

Vorige Volgende
(4 weken)
De cursus is voor iedereen dus je hoeft geen ervaring te hebben. Voor beginners is de instap laagdrempelig en iedereen zal er voor zichzelf zijn eigen ervaring in op doen.

Wat is meditatie?
Meditatie is de ultieme manier om in het hier en nu te raken. Omdat je in het moment kunt zijn en je gedachten niet alles voor jou bepalen, kun je meer geluk en diepe ontspanning ervaren. Je dwaalt dus niet af naar je verleden of toekomst en je hebt geen oordeel over je huidige ervaringen. Hierdoor ervaar je minder stress, weerstand en zul je je minder gespannen voelen.
Het doel van de cursus is dat jij je na de les kalm en energiek voelt, je leert jezelf beter kennen en het wordt steeds makkelijker om je aandacht te focussen.

Wat gaan we doen?
De lessen bestaan uit ademhalingsoefeningen ondersteunt met muziek en met coaching van de cursusleider. Daarom is het makkelijk om steeds weer terug te komen in de gemoedstoestand die wenselijk voor jou is. Daarnaast zullen we af en toe wat kleine oefeningen doen die je bewustzijn vergroten.

Het is een heldere cursus waarin je veel over jezelf te weten komt. Iedereen kan het…dus iedereen is welkom! 
Namasté
(Ik groet u) Henk JanVoor leden is deze cursus gratis. Cursisten die geen lid zijn van Chakti, betalen 40,- en in combinatie met de mindfulness cursus kost het 75,-.