empty

Obesifit

Vorige
(12 maanden en eventueel langer)
Obesitas, een andere naam voor ernstig overgewicht, wordt sinds enkele jaren door de Wereldgezondheidsorganisatie als een chronische aandoening beschouwd. Diëtisten, gewichtsconsulenten, artsen, psychologen maar ook sportscholen: zij allen bieden mensen met obesitas hulp om af te vallen. In de praktijk blijkt echter voor velen niet zo gemakkelijk te gaan. Zwaarlijvige mensen voelen zich daardoor vaak niet begrepen. Obesifit biedt inzicht in het ontstaan van ernstig overgewicht.

Wellicht is je BMI hoger dan 30. Dit noemen we dan obesitas. Misschien heb je het zelfs al wel met je huisarts besproken, omdat je ondertussen met allerlei lichamelijke klachten te maken hebt gekregen. De huisarts heeft je waarschijnlijk al goede ideeën gegeven om wat met je overgewicht te doen, maar eigenlijk zou je er wel goede begeleiding bij willen krijgen. Want waar het om gaat is oude patronen doorbreken en daar kun je wel een coach bij gebruiken.

Wanneer bovenstaande tekst je aanspreekt, is Obesifit wat voor jou!

Je gaat samen op weg met iemand die gespecialiseerd is om jou goed te kunnen begeleiden. Zij gaat je helpen bij het veranderen van je voedingsgewoontes en je wordt hierbij ook mentaal ondersteund door haar.
Wat houdt het programma dan precies in:
Het programma duurt minimaal een jaar. Deze tijd heb je nodig om voor eens en altijd die oude patronen kwijt te raken. Je gaat minimaal 2x op eigen kracht trainen in de fitness en 1x met een groeples die je in overleg met je met coach gaat kiezen. Daarnaast wordt je door je coach begeleid in je voedingsplan en zal je ook wekelijks mentaal ondersteunt worden.

Voor meer informatie kun je langs komen of bellen.

Deelnemen aan het Obesifit programma kost je 27,50 euro per maand.