empty

Centrum Fysiotherapie binnen de muren van Chakti!

Chakti heeft een samenwerking met Centrum Fysiotherapie.

De sporters van Chakti en OMNI Swift 64 kunnen terecht bij de fysiotherapeut voor al hun vragen over klachten, adviezen en/of behandeling tijdens het sportspreekuur.

Bart Griekspoor is het aanspreekpunt en zal het sportspreekuur leiden. Na zijn sportopleiding is hij opgeleid als fysiotherapeut in Amsterdam. Tijdens de opleiding heeft hij verschillende verdiepingsporgramma’s en opleidingen gevolgd om zich te ontwikkelen in de sportfysiotherapie o.a. musculoskeletaal in Enschede, een opleiding die sportfysiotherapie combineert met manuele therapie. Bart heeft hiervoor ruim 5 jaar gewerkt bij Chakti als fitnessinstructeur.

Wat houdt het sportspreekuur in?

Tijdens het sportspreekuur wordt er nagegaan wat het optimale traject is om z.s.m. tot herstel van je blessure te komen. Door middel van een vraaggesprekje met eventuele specifieke testen wordt jouw blessure in kaart gebracht.

Wanneer de blessure in kaart is gebracht wordt bepaald welk vervolgtraject het meest passend is.
De mogelijkheden tot herstel van jouw blessure;

  • Je komt in aanmerking voor fysiotherapie
  • Je wordt doorverwezen naar huisarts of specialist
  • Je krijgt advies t.a.v. belasting en/of hulpmiddelen als tape/brace etc.

Maandagavond tussen 18:00 en 19:00 uur heb je de mogelijkheid om jouw (sport) klacht in kaart te brengen, dit zal ongeveer een kwartier duren. Je kunt een afspraak maken door contact op te nemen met Centrum Fysiotherapie. Het sportspreekuur is geheel gratis en brengt geen extra kosten met zich mee voor Chakti leden en leden OMNI Swift 64.