empty

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Chakti Total Body Center is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar. Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat jij je gezond en fit voelt, wat bevordert op de werkvloer.

Bedrijfsfitness Nederland als ervaren intermediair in fiscaalvoordelige bedrijfsfitnessregelingen faciliteert het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Met meer dan 1.700 aangesloten fitnesscentra is er voor medewerkers altijd wel een geschikt fitnesscentrum te vinden, zoals bij ons! 

Bedrijfsfitness Nederland neemt de gehele opzet van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor de organisatie kosteloos uit handen.

 

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland. Telefoon 0513 - 633 111 of mail info@bfnl.nl