empty

Spinning / Sprint Spinning

Vorige Volgende
Hou je van fietsen? Dan is dit de ultieme conditie-training. Op speciale fietsen leg je een denkbeeldig parcours af met bergen, dalen, sprints en jumps. Door stimulerende muziek trap je vanzelf met het ritme in de juiste cadans mee op weg naar een betere conditie.
We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen! Spinning is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan conditie en wil afslanken.

Spinning is een workout in groepsverband op een soort hometrainer, waarbij gefietst wordt op het ritme van de muziek. Gedurende de workout wordt de weerstand van het vliegwiel regelmatig gewijzigd.
Heerlijke muziek en de weerstand op het wiel zorgen voor de extra energie om je mee te nemen op de heuvelachtige fietsroute!

En nu ook Sprint Spinning bij Chakti!! 
Een half uur knallen met pieken en dalen! 
Een half uur met hoge intensiteit en sterke interval spinnen. Het geeft een heerlijke boost/rush feeling wat voornamelijk wordt veroorzaakt door een sterke aanmaak van hormonen zoals adrenaline/testosteron/endorfine etc. Het effect van deze les zul je terugvinden in het verbeteren van je lichaamssamenstelling, conditie verbetering en zelfs…….verbetering in je gemoedstoestand.
Sprint Spinning is een hele mooie aanvulling op de andere trainingen die je in de week doet. Deze les raden wij aan om 1 keer per week maximaal te doen omdat je er goed van moet herstellen, iets langer dan dat je misschien denkt.

Spinning / Sprint Spinning is:
  • Fietsen op muziek die zorgt voor motivatie en fun
  • Eenvoud en dus voor iedereen
  • Veilig en effectief trainen met hartslagmeter in trainingszone onder begeleiding
  • Werken aan uithoudingsvermogen en vetverbranding 
  • Caloriekiller!
Bekijk het rooster wanneer deze les gegeven wordt.