empty

Bootcamp

Vorige
Bootcamp is een groepsles die gebaseerd is op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Voor iedereen die lekker wil buffelen in de buitenlucht!!

Wil je echt fit worden? Lekker buffelen? Ga dan mee met Bootcamp!
Hardloopschoenen aan en trainen in de natuur, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Bootcamp is een buitentraining voor mannen, vrouwen en jeugd (16 jr. eo) waarbij het accent op het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid ligt. En omdat je lekker fanatiek bezig bent, is het ook een caloriekiller! 

Bootcamp is een groepsles die gebaseerd is op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Bij de spierversterkende oefeningen gebruik je geen halters en dumbells, maar je eigen lichaamsgewicht of atributten uit de natuur. Weer of geen weer: de les gaat gewoon door!

Ook doet deze groep mee met diverse obstacle runs zoals de strong viking run. We zijn officieel partner geworden van de Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kunnen ze jullie maar liefst 5,- euro korting aanbieden op de tickets van alle Strong Viking edities. Inschrijven via www.strongviking.com en gebruik de code SVOR327

Meer informatie vind je op www.strongviking.com.


Bootcamp is:

  • Veilig en effectief trainen onder enthousiaste begeleiding
  • Samen trainen wat motiverend werkt
  • Voor jong en oud
  • Snel fit en sterk worden
  • Vergroot zelfvertrouwen
  • Werken aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, behendigheid, stofwisseling/vetverbranding en spiertoning

Bekijk het rooster wanneer deze les gegeven wordt.