empty

Club Power

Vorige Volgende
Club Power is een fitness les op muziek. In deze les worden "barbells" gebruikt, een stang met aan weerskanten al dan niet verzwaard met gewichten. Het is een statische trainingsvorm waarin alle spiergroepen op ritme van muziek in een bepaalde choreografie worden aangespannen. Een les voor echte "die hards".
Club Power is een snelle manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierversterkende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind, zoals benen, rug, borst, armen, schouders en buik. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint, is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint en de fitness oefeningen zijn op muziek zonder ingewikkelde choreografie├źn.

Club Power is:
  • Veilig en effectief trainen onder enthousiaste begeleiding
  • Samen trainen wat motiverend werkt
  • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
  • Eenvoud en dus voor iedereen
  • Werken aan stofwisseling/vetverbranding, spiertoning, verhoging van botdichtheid
Bekijk het rooster wanneer deze les gegeven wordt.
club-power-website.jpg