Home
Menu
empty

Laatste corona nieuws voor onze leden 23-mrt-2020

Hopelijk kunnen we onduidelijkheden wegnemen door middel van deze informatie.

Vanuit het ministerie zijn wij genoodzaakt om de deuren voorlopig te sluiten, in ieder geval tot 6 april 2020. Dit is een situatie die nog nooit is voorgekomen en we hopen dat dit niet lang zal duren.

Wij hebben als Chakti volledig begrip voor deze preventieve maatregel die wordt genomen in navolging van de andere landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen. Natuurlijk willen wij het risico op verspreiding van het virus ook helpen voorkomen. De tijdelijke sluiting van Chakti en al onze faciliteiten, zoals fitness, groepslessen en CrossFit in C-Box, draagt hieraan bij. Deze situatie brengt ons als bedrijf wel in een zeer moeilijke situatie.

Wat betekent dit voor u als lid?
Helaas kunt u tijdelijk niet gebruik van de faciliteiten. Uw maandelijkse bedrag wordt nog wel geïncasseerd. Wij hopen dat u dit begrijpt. Wij zijn als maatschappij in een situatie terecht gekomen die niemand ooit heeft kunnen zien aankomen. Wij vragen uw geduld en begrip om met ons deze periode door te komen en wij hopen elkaar zo snel mogelijk weer terug te zien op het sportcentrum, zodat iedereen zijn of haar dagelijkse routines kan oppakken.

In beweging blijven in deze situatie is belangrijk voor lichaam en geest. Op Instagram cbox2018 kunnen jullie ons volgen. Hier worden 3 WOD's per week geplaatst. Via de yoga groepsapp worden er yoga lessen aangeboden. En volg ons op Facebook voor de Stay At Home Challenge.

Compensatie
Na evaluatie en als we in een rustiger vaarwater zitten, gaan we jullie op een gepaste wijze compenseren. Hier worden jullie van op de hoogte gebracht.

Via de website, Facebook, Instagram en e-mail willen we in contact blijven met jullie. Heb je geen mail ontvangen en wil je dit graag? Stuur ons dan een mail naar info@chakti.nl met het juiste e-mail adres.

Blijf in beweging en zorg voor elkaar!

Team Chakti

 

Terug naar overzicht